Menu Khas di Bukit Air

halloooooooooooooooooooooooo….mimin dateng membawa berita🙂, sebenerna mah mimin teh bade carita soal menu khas ato biasana di pesen ku pelanggan Bukit Air.

 

nu pertama : Sop Nila Kalapa Ting-ting

naon sih Sop Nila Kalapa Ting-ting teuh??? jadi eta teh Sop lauk Nila nu di asupkeun ka Batok Kalapa Bukiters🙂 ,,,ku naon di sebut Ting-ting… ting-ting teuh artina Muda, Jadi ari bahasa endonesa na mah “Sop Nila Kelapa Muda”

 

Sop Nila Kalapa Ting-ting

Sop Nila Kalapa Ting-ting

 

Kumaha Bukiters??? sae teu Sop Nila Kalapa Ting-ting Bukit Air…..ari panasaran mah, cicipin  ajah ku Bukiters🙂

 

nu Kadua : Gurame Bungbu Cobek

ari Gurame Bungbu Cobek sich naon deui eta min,,,,???? beuh,,,ari menu ieu mah mimin ge resep,,, raos pisan soalna Bukiters😀 , jadi Gurame Bungbu Cobek teuh Lauk Gurame di Bungbuan ku Sambel, ari Gurame mah Bukit Air aya 3 ukuran yeuh Bukiters, aya nu leutik,Sedeng jeung Nu Gede.

 

Gurame Bungbu Cobek

Gurame Bungbu Cobek

 

nu katilu : Patin Kadeumpet ku Awi

sebanerna mah ieu teh menu anyar nu aya di Bukit Air,,,tapi karna paminatna lumayan loba jeung rasana nu raos …jadi weuh menu ieu teuh di jadikeun menu paporit di dieu🙂.

 

 

Patin Kadeumpet ku Awi

Patin Kadeumpet ku Awi

 

 

nah eta menu hidangan utama na….ari Bukiters bade’ nyemil2 sambari nungguan hidangan utama,,,kunaon teu nyobian Pisang Beuleum Keju….cemilan iyeu geu raos ceunah mah (lain mimin nu ngomong’y Bukiters🙂 ) eta mah nu ngomongna pelanggan nu sering datang ka Bukit Air.

 

Pisang Beuleum Keju

Pisang Beuleum Keju

 

 

ari ti Leueuten Bukit Air Boga Loooooooobaaaaaaaaaaaaaaaa pilihan na,,, ti Es Kalapa Ting (utuh jeung batok2 na xD) , Es Kalapa Gelas, Es Kapuk (Kalapa Jeruk), Es Jeruk/ Panas, Lemon tea, ampe Jus-jusan Bukit Air Gaduh.

 

mimin iseng bade majang Es Lieur ah……da mimin geu tos Lieur xD

 

Es Lieur

Es Lieur

 

Kunaon di pasihan nami Es Lieur,soalna isi nyampur2 jiga jelema lieur..nu nyieun na geu lieureun xD… (bacanda)

 

entos sakitu wae nyak jeung poe ieu….engke’ ari mimin gaduh waktu sengggaaaaaaaaaangggggg pisan pasti mimin update deui,,,

 

salam hangat dari mimin Bukit Air🙂

 

ps : jaga kesehatan buat Pengunjung Bukit Air ya🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s